قالب وردپرس خرید قالب وردپرس فروشگاه قالب وردپرس قالب خبری وردپرس
خبرخوان

در فصل بهار چه غذاهایی را بخوریم، چه غذاهایی را نخوریم؟

در فصل بهار چه غذاهایی را بخوریم، چه غذاهایی را نخوریم؟

شکوفه های زیتون-  با شروع فصل بهار، طبیعت دستخوش تغییرات بسیار شده و شادابی و طراوت خود را بازمی‌یابد. بدن انسان نیز از این تغییرات مستثنی نیست و برای رسیدن به اعتدال همانگونه که لباس‌های گرم را با لباس‌های خنک بهاره تعویض می‌کنیم باید شیوه تغذیه و نوع مواد خوراکی را هم مورد بازنگری قرار دهیم.

دکتر غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی در این باره می‌گوید: بدن ما در فصل سرما تمایل بیشتری به غذاهای گرم دارد و استفاده از غذاهای نیروبخش در تضمین سلامتی بسیار مؤثر است، اما برای دستیابی به اعتدال در فصل بهار بهتر است از غذاهای سبک و زودهضم استفاده کنیم.

این متخصص طب سنتی ادامه می‌دهد: سعی کنید از مصرف بیش از حد غذاهای ادویه دار و تند و تیز و همچنین غذاهای شور که به غلظت خون، خستگی، رخوت و تحریک‌پذیری منجر می‌شود خودداری کرده و بیشتر از خوراکی‌های سبک و ملین مانند سبزیجات تازه، ماهی و لبنیات استفاده کنید.

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :