شکوفه های زیتون– در واقع عسل تنها ماده غذایی است که در زمستان نمی‌شود تهیه کرد به همین دلیل خاصیت ماندگاری دارد. فاسد نمی‌شود و حتی در هر شرایطی می‌توان از آن نگهداری کرد. هدف طبیعی از درست کردنش ذخیره سازی آن است. هیچ منبع غذایی به این شکل نیست. عسل طبیعی یک ماده اسیدی با PH حدود ۴ است که اسید‌های مانند اسید اگزالیک و اسید فرمیک در عسل وجود دارند و باعث عدم فساد پذیری عسل طبیعی می‌شوند. شکم زنبور‌ها حاوی آنزیم اکسیداسیون گلوکز است که هنگام استخراج شهد به آن اضافه می‌شود.

مخلوط این آنزیم و شهد عسل باعث ایجاد اسید گلوکونیک و پرواکسید هیدروژن می‌شود. همچنین پرواکسید هیدروژن مانند سد دفاعی در برابر هر میکروبی عمل می‌کند. البته با اینکه عسل ماندگاری نامحدودی دارد، به این نکته مهم هم باید توجه شود که هر گونه اشتباهی در فرآوری یا بسته بندی آن می‌تواند منجر به فساد آن شود./گیل خبر

این خبر را به اشتراک بگذارید :